Президентът на САЩ Джо Байдън ще напусне Сената на САЩ,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще напусне Сената на САЩ,
Коментари Харесай

Байдън оставя Сената да реши за импийчмънта на Тръм, приоритет е COVID кризата

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще напусне Сената на Съединени американски щати, с цел да вземе решение за по-нататъшни дейности във връзка с импийчмънта на някогашния американски водач Доналд Тръмп. Това съобщи на брифинг прессекретарят на Белия дом Джен Псаки, осведоми ТАСС. " Байдън ще остави на Сената механически въпроси по отношение на времето и спецификата на процедурата за " , сподели тя. Псаки не обясни дали Байдън поддържа концепцията за възбрана на Тръмп да се кандидатира още веднъж за президент . Тя беше запитана дали от позиция на сегашния началник на американската администрация на Тръмп би трябвало да бъде неразрешено да заема федерални постове в бъдеще.
Освен това, Псаки се отхвърли от пряк отговор на молба да каже дали Байдън упорства Тръмп да бъде виновен за протестите на Капитолийския рид във Вашингтон при започване на януари. " Той обществено приказва доста твърдо и буйно за своите възгледи за ужасяващите събития от 6-ти януари. И сигурно е приказвал с американски членове на Конгреса, както всички знаете. Байдън несъмнено беше съперник на Доналд Тръмп на изборите през ноември, тъй като смяташе, че не е кадърен да заема поста - доста преди събитията от 6-ти януари “, сподели Псаки.
 Джо Байдън е изрично за импийчмънт на Доналд Тръмп Джо Байдън е изрично за импийчмънт на Доналд Тръмп
Избраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън разиска с американските депутати въпроси, свързани с вероятния импийчмънт на сегашния президент н...
В същото време, прессекретарят алармира, че този блок въпроси не е приоритет за сегашния американски водач в разговора му с Конгреса, защото Байдън е решен на първо място да създаде нов огромен пакет от незабавни ограничения за стимулиране на националната стопанска система със законодателната власт в пандемия. " Ние се фокусираме върху напредването напред, фокусирайки се върху проблемите , пред които е изправена американската общност. Това значи, че ние се фокусираме върху пакета от ограничения за справяне с последствията от пандемията на Коронавирус ", сподели Псаки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР