Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува пред свои сътрудници,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува пред свои сътрудници,
Коментари Харесай

Добрият секс е тайна за дългия брак на Джо Байдън, се казва в нова книга за първата дама на САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се пошегува пред свои сътрудници, че ключът към дългия и дълготраен брак е „ положителният секс “, съгласно нова книга за първата дама Джил Байдън, която хвърля светлина върху тяхната 47-годишна романтика.

„ Американска жена – Трансформацията на актуалната първа дама, от Хилъри Клинтън до Джил Байдън “ е с създател New Кореспондентът на York Times в Белия дом Кейти Роджърс и излиза тази седмица.

Частта за секса заема единствено няколко параграфа в книгата от 276 страници, само че към този момент генерира заглавия.

Г-жа Роджърс написа, че господин Байдън е избрал да не се кандидатира за президент през 2004 година, решение, очебийно от помощниците, когато Джил Байдън влезе в стаята, облечена в горнище с халтър с думата „ НЕ “, надраскана на корема й.

Джо Байдън, в този момент 81, сподели на група поддръжници същата година, че няма огромен интерес да се кандидатира за президент. „ Предпочитам да съм у дома и да върша обич с жена си, до момента в който децата ми спят “, сподели той.

Коментарът провокира вди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР