Президентът на САЩ Джо Байдън повтори противопоставянето си на германско-руския

...
Президентът на САЩ Джо Байдън повтори противопоставянето си на германско-руския
Коментари Харесай

Байдън се измъкна на въпрос защо САЩ не са ударили със санкции Северен поток 2

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън повтори опълчването си на германско-руския газопровод " Северен поток 2 ".

" Открай време се опълчвам на " Северен поток 2 ", означи Байдън, представен от ДПА.

Запитан за какво противоречивият план не е бил обиден от , Байдън означи, че това бил " комплициран въпрос, засягащ нашите съдружници в Европа ".

Проблемът към момента е налице, добави Байдън.
 Германия отхвърля отвод от
Германия отхвърля отвод от " Северен поток 2 " за оказване на напън върху Русия

Прекратяването на строителството можело даже да утежни напрежението

Байдън е изправен пред напън в Конгреса на Съединени американски щати, изключително от страна на републиканците, да предприеме дейности за попречване завършването на газопровода през Балтийско море, който е построен към 95%.

Според " Политико " правосъдното министерство на Съединени американски щати е дало зелена светлина предишния месец за наказания против Nord Stream 2 AG, компанията, която дава отговор за планирането, строителството и бъдещата употреба на газопровода, само че след вътрешни полемики утвърждението е било анулирано.

Високопоставен чиновник съобщи, че администрацията желае да възвърне връзките сред Вашингтон и Берлин, откакто те се утежниха при някогашния президент Доналд Тръмп, само че се сблъскват с напън от Конгреса да бъдат наложени наказания.
 Съединени американски щати предизвести Германия за
Съединени американски щати предизвести Германия за " Северен поток 2 "

Посолство на Съединени американски щати в Берлин: Решени сме да използваме всички налични лостове, с цел да предотвратим завършването

При ръководството на Байдън Съединени американски щати заплашиха да наложат нови наказателни ограничения против " Северен поток 2 ". Единствените наказания на Съединени американски щати досега са против съветската компания КВТ-РУС, която оперира кораба за полагане на тръби " Фортуна " и бяха наложени по времето на Тръмп.

Американските управляващи настояват, че газопроводът, който би трябвало да транспортира 55 милиарда куб. метра природен газ от Русия до Германия, ще направи Европа прекомерно подвластна от съветските енергийни доставки.

Поддръжниците на газопровода, въпреки това, от дълго време упрекват Съединени американски щати, че подкопават плана, с цел да усилят продажбите на своя полутечен газ в Европа.
 В Украйна обезпокоени, че
В Украйна обезпокоени, че " Северен поток 2 " непоправимо ще отслаби страната

Украйна ще загуби милиарди долари от директни такси
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР