Президентът на САЩ Джо Байдън обяви готовността на страната да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви готовността на страната да
Коментари Харесай

Байдън обяви готовност за преговори с Русия за ядрените оръжия. Медведев: Все едно да преговаряме с Хитлер през 1945 г.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи готовността на страната да договаря с Русия, Китай и Северна Корея за понижаване на нуклеарната опасност, освен това " без предварителни условия ". Това излиза наяве от прессъобщение от Белия дом, предава " Фокус ". Изявлението на американския президент бе направено по време на одобрение към лауреатите на Нобеловата премия за мир. 

" Съединени американски щати са подготвени да договарят с Русия, Китай и Северна Корея без предварителни условия за понижаване на нуклеарната опасност ", увери Байдън. 

Според него няма да има изгода за техните страни или за света като цяло от блокиране на " напредъка в намаляването на нуклеарните арсенали ". 

Президентът на Съединени американски щати добави, че намаляването на нуклеарната опасност " е значимо не макар заплахите на актуалния свят, а точно поради тях ". 

" Тези нуклеарни опасности подкопават нормите и споразуменията, за които сме работили дружно, с цел да ги установим, и опонират на жизненоважната работа на днешните Нобелови лауреати ", акцентира още президентът на Съединени американски щати. 

Офертата на Байдън бе отхвърлена незабавно от заместник-ръководителя на съветския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев, някогашен президент и министър председател на РФ и фиктивен водач на ръководещата партия " Единна Русия ": 

" За да помогне на безмозъчното си протеже (Камала Харис), Байдън извряка, че е подготвен на договаряния за понижаване на стратегическите нуклеарни сили с Русия без предварителни условия. Поредната безочливост на американците. 

Замислете се: Съединени американски щати водят на процедура пълноценна (и никога хибридна) война против нас и желаят да ни нанесат стратегическо проваляне. Следователно договарянията по тематиката с Америка не са по-полезни от договарянията за помирение с Хитлер през 1945 година "

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР