Президентът на САЩ Джо Байдън няма право да дава оценки

...
Президентът на САЩ Джо Байдън няма право да дава оценки
Коментари Харесай

Кадиров с остри критики към Байдън след нападките му срещу Путин


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън няма право да дава оценки за дейностите на съветския държавен глава Владимир Путин. Това разяснява водачът на Чечения Рамзан Кадиров, написа ТАСС.

" Джо Байдън, пробвайки се да влезе в ролята на доблестен каубой, реши да даде оценка на президента на Русия Владимир Путин, като го назова " военнопрестъпник ". Това е същият човек, който през живота си е направил толкоз несгоди срещу човечеството, че на практика всяко негово действие, от който и да било обособен ден е задоволително, с цел да бъде изправен той пред най-строг съд ", написа през днешния ден Кадиров в Телеграм.

Чеченският водач напомни по-специално, че Белград е бил бомбардиран точно по самодейност на Байдън, и че днешният президент на Съединени американски щати е подкрепял американското навлизане в Ирак.

" Няма по-върл боен и стопански нарушител към днешна дата измежду настоящите държавни водачи от Джо Байдън. Типичен пример на властнически самоуправник и деспотичен диктатор ", съобщи Кадиров.

В коментар за изказванията на Байдън представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че те " в действителност към този момент са персонални обиди по адрес на президента Путин ". Но Кремъл ще се въздържи да прави " някакви внезапни оценки " предвид на избухливостта, лесното уморяване и разсеяността на американския водач, които го карат да прави нападателни изказвания, добави прессекретарят на Путин.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Използвани са материали на Българска телеграфна агенция
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР