Президентът на САЩ Джо Байдън не се приема на сериозно,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън не се приема на сериозно,
Коментари Харесай

В САЩ нарекоха Байдън воден от другите прост човек, който не трябваше да става президент

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън не се приема на съществено, тъй като в никакъв случай не е вземал решения самичък, споделя Чарли Хърт, редактор на The Washington Times, пред Fox News.

" Той не е водач, той постоянно е бил почитател. <...> Барак Обама го избра за вицепрезидент, тъй като той беше рус остарял елементарен човек от Вашингтон, който се мотаеше там в коридорите през целия си живот ", цитира РИА Новости журналиста.

По негово мнение, Байдън е прекарал по-голямата част от живота си в политическите среди и е бил белязан от цялостна липса на лидерски качества. Когато беше сенатор, той се държеше като микрофон: можеше да бъде заставен да каже всичко и нямаше значение дали е истина или не.

И даже когато изказванията му бяха оповестени във вестниците, това не вдигаше звук, тъй като никой не го вземаше на съществено. Такъв човек като вицепрезидент беше съвършен за някогашния държавен глава Барак Обама, който по този метод се опита да балансира „ нетрадиционността “ на своето ръководство.

Както акцентира журналистът, 44-ият президент на Съединени американски щати в никакъв случай не е предполагал, че Байдън в миналото ще заеме мястото му и се допуска, че даже се е погрижил това да не се случи след неговото овакантяване. Сега обаче точно този незапознат човек, криещ се зад глупавите си действия, застана отпред на Съединени американски щати и точно пълномощията на президента го вършат доста рисков, заключи Хърт.

Байдън, който тази година навършва 80 години, стана най-възрастният президент на Съединени американски щати в историята. Критиците постоянно го упрекват в мисловен крах, цитирайки честите му гафове и случаите, когато изцяло губи хода на мисълта си.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР