Президентът на САЩ Джо Байдън каза на дарителите на кампанията,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън каза на дарителите на кампанията,
Коментари Харесай

Байдън казва, че се кандидатира само защото Доналд Тръмп е в надпреварата

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели на донорите на акцията, че не е сигурен, че ще се кандидатира за преизбиране, в случай че Доналд Тръмп не взе участие в конкуренцията, предупреждавайки, че демокрацията е „ повече изложени на риск през 2024 година “.

Той сподели, че някогашният президент на Съединени американски щати и неговите съдружници са на път да „ унищожат “ демократичните институции.

„ Трябва да го създадем, не поради мен “, сподели господин Байдън на акция за набиране на средства покрай Бостън. „ Ако Тръмп не се кандидатираше, не съм сигурен, че щях да се кандидатирам. Не можем да му позволим да завоюва. “

Неговата мощна изразителност пристигна, откакто господин Тръмп, любимецът за номинацията на Републиканската партия, назова наследника си в Белия дом „ унищожител на американската народна власт “.

Във вторник господин Тръмп беше помолен от Шон Ханити от Fox News Channel да обещае, че „ в никакъв случай няма да злоупотребява с власт като отмъщение против никого “.

„ С изключение на първия ден “, отговори той. „ Искам д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР