Президентът на САЩ Джо Байдън изпрати посланието си за преизбиране

...
Президентът на САЩ Джо Байдън изпрати посланието си за преизбиране
Коментари Харесай

Активно отблъсква избирателите: Байдън на предизборна битка в ключови щати

П резидентът на Съединени американски щати Джо Байдън изпрати посланието си за преизбиране в редица основни щати, подсилен от борбената си и добре призната тирада " За положението на съюза ", в която атакува противника си Доналд Тръмп.

Демократът Байдън се насочи към Пенсилвания през днешния ден, а на следващия ден ще бъде в Джорджия. Следващата седмица 81-годишният Байдън отива в Ню Хемпшир, Уисконсин и Мичиган.

На 7 март Байдън произнесе едно от най-разпалените обръщения, виждани в миналото от трибуната на Камарата на представителите.

Той неколкократно атакува Тръмп, че " се кланя " на съветския президент Владимир Путин и е опасност за американската народна власт, като в същото време дефинира републиканските законодатели в залата за подставени лица на някогашния президент.

Целта беше също по този начин да се разсеят опасенията на скептичните гласоподаватели по отношение на възрастта му, като най-старият в историята американски президент се показа пламенно и се пошегува по тематиката с републиканците.

Екипът на Байдън съобщи, че през март той ще води акция във всеки щат, с цел да съобщи посланието си на гласоподавателите.

Вицепрезидентът Камала Харис, която по време на речта на Байдън бе очевидно застанала зад него и неколкократно го приветства, ще посети Аризона и Невада, където ще се концентрира върху латиноамериканските гласоподаватели.

" Джо Байдън е трансформирал в своя задача да доближи до гласоподавателите там, където са, и да преодолее нашите разлики " , съобщи ръководителят на акцията Джен О'Мали Дилън.

" Докато Доналд Тръмп - претрупан с губеща стратегия и интервенция с лимитирани парични средства - интензивно отблъсква гласоподавателите, които ще решат изборите " , акцентира той.

Тръмп е изправен пред финансово усложнение, защото води голям брой правосъдни борби, в това число наказателно дело за опит да анулира загубата си на изборите през 2020 година от Байдън и санкция за гражданска машинация в размер на 355 млн. $. 

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР