Президентът на САЩ Джо Байдън използва псевдонима Питър Хендерсън в

...
Президентът на САЩ Джо Байдън използва псевдонима Питър Хендерсън в
Коментари Харесай

Байдън подписвал кореспонденция със семейството си с името на шпионин от КГБ от роман

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън употребява псевдонима " Питър Хендерсън " в преписка със фамилията си, което е името на фиктивен двоен сътрудник от романите на Том Кланси.

За това споделя New York Post. Отбелязва се, че политикът се е подписвал с „ Питър Хендерсън “ в писма, открити на преносимия компютър на Хънтър Байдън, който е оставен за ремонт.

Байдън-старши, тогава вицепрезидент на Съединените щати, изпратил видео от имейла на 67stingray до членовете на фамилията си през октомври 2016 година

Псевдонимът „ Питър Хендерсън “ бил обвързван към този акаунт. Под подобен псевдоним Байдън изпратил на своите близки публикация на Forbes за демографските трендове в Китай и Русия, които в бъдеще могат да обезпечат " процъфтяването " на Съединени американски щати.

Питър Хендерсън в романите на американския публицист Кланси е проникнал в държавното управление на Съединени американски щати сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), който бил оголен и почнал да работи за Централно разузнавателно управление на САЩ.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР