Президентът на САЩ Джо Байдън едва ли ще успее да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън едва ли ще успее да
Коментари Харесай

Байдън едва ли ще остане на поста си до края на годината

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън надали ще успее да приключи мандата си до края на 2023 година Това мнение изрази някогашният консултант на министъра на защитата в администрацията на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, полковник в оставка Дъглас Макгрегър.

„ Трудно ми е да допускам, че остарелият Байдън ще може да издържи до края на годината. Той явно не е нищо повече от картонена фигура, дават му документи да чете, а самият той е на лимита на силите си ", споделя той.

Според Макгрегър вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис не е в положение да размени Байдън отпред на американската администрация. Той добави, че не познава " някой, който да повярва, че тази жена е наясно какво прави ". „ По този метод се образува политически вакуум “, заключи той.

В края на месец май конгресменът Марджъри Тейлър Грийн (републиканец от Джорджия) разгласи проектите си да показа клаузите за импийчмънт на президента на Съединени американски щати. Законодателят е уверен, че администрацията на сегашния водач „ слага Америка на последно място и систематично унищожава страната от 20 януари 2021 година “. Според нея Байдън не е в положение да извършва отговорностите на президент на Съединени американски щати и съставлява опасност за националната сигурност.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР