Президентът на Салвадор Наиб Букеле представи най-големия затвор в Америка,

...
Президентът на Салвадор Наиб Букеле представи най-големия затвор в Америка,
Коментари Харесай

Дом за гангстери: Салвадор построи най-големият затвор в Америка

Президентът на Салвадор Наиб Букеле показа " най-големия затвор в Америка " , в който се възнамерява да бъдат заключени 40 хиляди хипотетични гангстери , съобщи Франс прес.

Букеле не посочи датата, на която пандизчии ще стартират да идват в новия затвор. Предполага се, че понастоящем салвадорските управляващи са задържали близо 63 хиляди членове на незаконни банди, като това е част от политиката на президента за битка с престъпността.

 
 Салвадор затвор БГНЕС
Според Букеле в предишното, при ръководството на предходни държавни управления, гангстерите са имали в пандизите достъп до проститутки, плейстейшъни, тв приемници, мобилни телефони и компютри.

В новия затвор обаче нарушителите ще бъдат задължавани да работят , съобщи заместник-министърът на правораздаването Осирис Луна.

 
Finished Ready for Gang Members
— Pitbull (@Willian87420216)

Затворът е издигнат в изолиран селски регион, намиращ се близо до град Теколука, на 74 км югоизточно от столицата Сан Салвадор. Площта му е 166 хектара и ще бъде охраняван през деня и нощем от 600 бойци и 250 служители на реда, разясни министърът на благоустройството Ромео Родригес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР