Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп участва в първия си

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп участва в първия си
Коментари Харесай

Тръмп: Бия Байдън на 3 ноември, а после искам и трети мандат!

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп взе участие в първия си избирателен протест от месец юни, който се организира в щата Невада на закрито и без съблюдаване на отдалеченост в нарушаване на всички регулации против разпространяването на ковид.

Пред своите последователи Тръмп съобщи, че ще търси и трети мандат, откакто завоюва втори на идните на 3 ноември. Американският президент изостава в изследванията в Невада след съперника си Джо Байдън - претендент от Демократическата партия.

Доналд Тръмп се опита да върне последователите си към времената преди ковид. Сред хората в Невада малко на брой носеха маски. Те бяха наложителни единствено за тези, които стояха зад Тръмп и които попадат в обективите на телевизионните камери. Няма да затваряме страната още веднъж, даде обещание Тръмп.

В едночасовата му тирада той най-вече нападна Джо Байдън като го описваше като човек, който взема медикаменти и е прекомерно мек против престъпността. Ако Байдън завоюва, печели мафията, сподели Тръмп. Според него претендентът Байдън няма да се оправи и на геополитическата сцена.

" Вижте, имам си работа с тези хора и те нямат сходни умствени проблеми като " спящия Джо ". Техният разум е изострен. Ким Чен-ун не знае за проблемите на Джо и имаме потребност от хора с изострен разум. Съжалявам. Джо не е дипломиран за тази служба ".

И въпреки по закон президентите на Съединените щати да имат право единствено на два мандата, Тръмп даде обещание: " След 51 дни ще спечелим Невада и още четири години в Белия дом. И откакто спечелим втори мандат ще желаяме може би още четири години ".

Невада е част от обиколката на Тръмп в западните щати.

Днес той е в Калифорния, където ще се запознае от близко със обстановката с опустошителните горски пожари, планувано е и посещаване в Аризона. През цялото време той нападна съперника си, че не провежда задоволително срещи с гласоподаватели и пътува по-рядко.

В опит да заличи преднината на Байдън, през вчерашния ден Тръмп подписа нов заповед, с която съгласно него се понижават цените на медикаментите по рецепта. Заповедта изисква и нови федерални правила - комплициран развой, който не може да е осъществя до деня на изборите - 3 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР