Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви, че планира да

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън заяви, че планира да
Коментари Харесай

Байдън ще иска повече пари за нова ваксина срещу COVID-19

Президентът на Съединените щати Джо Байдън съобщи, че възнамерява да изиска повече пари от Конгреса за създаване на нова ваксина против ковид, защото учените записват нови талази и хоспитализациите се усилват, въпреки и не както преди. Байдън заяви, че " условно " се предлага " всички да си я слагат ", откакто ваксините бъдат подготвени.

 
Тази заран подписах предложение за показване пред Конгреса на искане за в допълнение финансиране на нова ваксина, която е в развой на създаване. Предварително предлагаме всички да си я слагат, без значение дали са се ваксинирали преди или не.
Джо Байдън - президент на Съединени американски щати

Властите в Съединените щати към този момент чакат обновени ваксини COVID-19, които съдържат една версия на варианта omicron, наречена XBB.1.5. Това е значима смяна спрямо днешните комбинирани ваксини, които смесват истинския вариант на ковид с най-разпространените разновидности на омикрон от предходната година. Според учените постоянно ще има потребност от обновени ваксини, защото вирусът продължава да мутира. Запитан дали е виждал фотография на някогашния президент Доналд Тръмп, Байдън се засмя и разказа Тръмп като " привлекателен човек ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР