Президентът на Съединените щати Джо Байдън и съпругата му Джил

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън и съпругата му Джил
Коментари Харесай

Джо Байдън и съпругата му запалиха светлините на коледното дърво пред Белия дом

Президентът на Съединените щати Джо Байдън и брачната половинка му Джил възпламениха светлините на коледното дърво пред Белия дом.

Байдън сподели, че вечнозеленото дърво припомня даже в най-студените и тъмни дни на зимата, че животът и изобилието ще се върнат.

Американският президент разгласи нов проект за битка с ковид. Той цели да остави стопанската система отворена пред опасността от разпространяването на разновидността Омикрон. " Ню Йорк таймс " показва, че тактиката на президента включва нови условия за тестване за пасажери от чужбина и възобновяване от частните здравни осигурители на парите на хората, които се тестват за COVID-19 в Съединени американски щати.

Вестникът привежда думите на Байдън за новия вид Омикрон: " Ще се борим с този вид с научни способи и експедитивност, а не с безпорядък и комплициране ", споделя Байдън.

А " Файненшъл таймс " отбелязва, че вътрешните антиковидни ограничения ще са сложни за използване за новопристигащите в Съединени американски щати, тъй като са налагани от щатските губернатори, а не от федералното държавно управление, а някои републикански губернатори, в частност, са срещу въвеждането на спомагателни ограничавания през последните месеци.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР