Президентът на Съединените щати Джо Байдън бе на посещение в

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън бе на посещение в
Коментари Харесай

Байдън: Вярвам, че американците трябва да могат да си намерят работа

Президентът на Съединените щати Джо Байдън бе на посещаване в Чикаго, с цел да убеди скептичната общност, че американската стопанска система процъфтява с помощта на това, което той и Белият дом в този момент назовават " Байдъномика ". Той съобщи, че пожеланият от републиканците метод към стопанската система е изтъквам " провалил междинната класа " и " Америка ".
Вярвам, че всеки американец, който желае да работи старателно, би трябвало да може да си откри работа, без значение къде се намира - в сърцето на страната, в дребните градове и във всяка част на страната. Той би трябвало да може да отгледа децата си с добра заплата и да резервира корените си там, където е израснал. Това е Байдъномиката.
Джо Байдън - президент на Съединени американски щати

Байдън даде обещание да насочи стопанската система в " радикално друга посока ", като повтори политическите си оферти - от увеличение на налозите върху богатите до увеличение на броя на високоплатените работни места в профсъюзите и стажантските стратегии и разширение на достъпа до детски грижи и обучение. Той обаче е изправен пред сложната задача да убеди американците, че стопанската система на Съединените щати процъфтява. Ново изследване демонстрира, че единствено 34% от пълнолетните американци утвърждават икономическото му управление.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР