Президентът на Руската федерация Владимир Путин взе участие в Източния

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин взе участие в Източния
Коментари Харесай

Путин: Невъзможно е да се изолира Русия, само погледнете картата

Президентът на Руската федерация Владимир Путин взе присъединяване в Източния стопански конгрес във Владивосток.

В речта си тойпосочи с пръст глобите, които са засегнали страната му и които съгласно него съставляват вместо това " опит за покоряване на други страни ", тъй като " пандемията е сменена от нови световни провокации, които съставляват предизвикателство за целия свят, написа RaiNews.

" Имам поради безумието на западните наказания, нападателните опити (на Запада) да наложи модел на държание на други страни, да ги лиши от суверенитет и да ги подчини на волята си ", изясни Владимир Путин.Но глобите няма да доведат до резултата, на който мнозина се надяват, тъй като " е невероятно да се изолира Русия, единствено погледнете картата ".

" Високото равнище на индустриално развиване, виталният стандарт и социално-икономическата непоклатимост на Европа бяха хвърлени в пещта на глобите и пропилени по заповед на Вашингтон в името на прословутото евроатлантическо единение ", безапелационен е съветският президент.

" Закупуването на храни от Запада води до повишение на цените, което може да се трансформира в същинска покруса за множеството от най-бедните страни, които изпитват дефицит на храна, сила и други жизненоважни артикули ", сподели той.

След това съветският водач цитира числа, които акцентират заплахата от казуса: " Ако през 2019 година, съгласно Организация на обединените нации, 135 милиона души в света са изпитвали изострен дефицит на храна, в този момент броят им се е нараснал 2,5 пъти до 345 милиона. Просто е извънредно. "

Според Владимир Путин " съвсем цялото зърно, изнесено от Украйна, е отишло в страните от Европейски Съюз, а не в най-бедните страни, които са взели единствено два кораба. Европейците не престават да се държат като колонизатори. Затова би трябвало да ограничим износа на зърно от Украйна за Европа. Ще обсъдя този въпрос с турския президент Реджеп Тайип Ердоган ", оповестява ТАСС.

" Русия не е изгубила и не губи нищо от специфичната интервенция, а по-скоро е укрепила своя суверенитет ", продължи Путин, който също по този начин изрази убеденост, че " международната стопанска система минава през сложен интервал, само че логиката на съдействието несъмнено ще победи ".

Според водача на Кремъл страната му е изправена пред " икономическа, финансова и софтуерна експанзия от страна на Запада ".

" Валутата и финансовият пазар се стабилизираха, инфлацията понижава, а равнището на безработица е рекордно ниско ", изясни Владимир Путин.

" Дори оценките от страна на бизнесмените, са доста по-оптимистични, в сравнение с при започване на пролетта ", разяснява още съветският президент.

Той разяснява и войната в Украйна, където " Русия не е почнала бойните дейности в Украйна ", само че " в този момент се пробва да ги приключи, тъй като те не престават от 2014 година ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР