Президентът на Руската федерация Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

Путин взе нечовешко решение относно съдбата на жителите на анексираните от Русия области

Президентът на Руската федерация Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През разгласи, че ще изгони всички украинци, които откажат да се снабдят с съветско поданство в окупираните от Моска територии в Източна и Южна Украйна, без значение какъв брой генерации са израснали там.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10301
Жителите на четирите украински области, които Русия нелегално анексира през септември 2022 година – Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие, имат период до 1-ви юни т.г. да одобряват съветско поданство. В противоположен случай ще бъдат изселени от родните им места.

Нареждането към този момент е подписано от Путин, който неотдавна посети за повторно завзетите от съветската войска области, където беседва с част от локалните поданици.

Тези, които не желаят да получат съветски документи за идентичност до 1-ви юни, ще имат време до 1-ви юли да се изнесат от домовете си. След този интервал те ще се смятат за задгранични жители на територията на Руската федерация и ще бъдат принудени да изоставен, осведоми организация Интерфакс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР