Президентът на Русия Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден

...
Президентът на Русия Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин обяви, че е готов на диалог със Запада, но подчерта: Ще настоявам за нов световен ред

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 съобщи през днешния ден, че е подготвен да води разговор със Запада в региона на сигурността и страгетическата непоклатимост, само че посочи, че няма да отстъпи от желанието си за налагане на нов международен ред.

„ Няма да отхвърлим разговор със западните страни. Но това зависи от тях “, съобщи Путин, откакто постави клетва като президент за нов шестгодишен мандат.

Ще продължат ли да вършат опити да спрат развиването на Русия? Ще продължат ли политиката си на експанзия и напън, която упражняват към този момент години наред, или ще търсят пътя на съдействието и мира? Оставаме отворени за всички страни, които желаят да укрепят положителните си връзки с нас; които виждат в Русия един почтен и предан сътрудник. И това на процедура е международното болшинство, добави Путин.

Руският държавен глава уточни, че разговорът със Запада в областта на сигурността и стратегическата непоклатимост е допустима, само че разясни, че това няма по какъв начин да се случи чрез силови способи.

Путин беше безапелационен, че Русия ще продължи да работи по основаването на многополюсен свят и една по-справедлива система на сигурност.

Стопанинът на Кремъл акцентира какъв брой е значимо Русия да бъде „ самодостатъчна “ и „ конкурентоспособна “ и че социално-политическата система на страната е „ безусловно постоянна “ пред лицето на всевъзможни провокации и закани, осведоми 20minutos.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР