Президентът на Русия Владимир Путин внесе днес нови предложения за

...
Президентът на Русия Владимир Путин внесе днес нови предложения за
Коментари Харесай

Путин предложи в руската конституция да се впише, че бракът е съюз между мъж и жена

Президентът на Русия Владимир Путин внесе през днешния ден нови оферти за ремонти в конституцията, измежду които и това в текста й да бъде записано, че бракът е съюз сред мъж и жена, заяви през днешния ден пред публицисти заместник-председателят на долната камара на съветския парламент Пьотр Толстой, съобщи ТАСС.
"В последния ден от приемането на поправките в конституцията и в първия ден на Великия пост президентът Владимир Владимирович Путин внесе в Държавната дума своите оферти. Те са изложени на 24 страници. За мен най-важно е предлагането в главния закон да бъде закрепено понятието за брака като съюз сред мъж и жена. Радвам се, че тази корекция се появи с подписа на президента ", съобщи Толстой.
Според изказване на ръководителя на Думата Вячеслав Володин има предложение в изменената конституция да се спомене за вярата в Бога, добави ДПА.
Информационната организация напомни, че прокламирането на хомосексуализма в Русия е закононарушение според закон, подписан от Путин през 2013 година Наскоро той сподели, че до момента в който е президент, еднополовите бракове няма да бъдат узаконени в Русия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР