Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин няма да говори по видеоконферентна връзка пред лидерите на Г-20

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През няма да приказва по видеоконферентна връзка пред водачите на Г-20, които ще имат среща на върха в края на актуалната седмица, предадоха международните организации.

" Не, не е планувано той да прави видеообръщение ", съобщи в отговор на въпрос на публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков. " Цялата работа ще бъде свършена от министъра на външните работи ", добави той.

За втора поредна година Путин не отговори позитивно на поканата да съставлява Русия на Г-20. Срещата на върха тази година се организира в Индия в събота и неделя. Миналата година срещата на върха на Г-20 беше на остров Бали, в Индонезия.

Путин е обект на заповед за арест на Международния углавен съд, който го упреква във военни закононарушения поради депортирането на украински деца. Той изпрати Лавров да го съставлява и на срещата на върха на БРИКС през август в Южна Африка.

Същевременно от канцеларията на премиера на Индия Нарендра Моди споделиха, че той е разговарял по телефона с Путин и е изразил неразбирането си от това, че Путин е решил да не приказва по видеоконферентна връзка пред Г-20.

В срещата на върха в Индия няма да взе участие и президента на Китай Си Цзинпин, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР