Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин подписа пореден закон, с който в сила влиза нова наказателна мярка


Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е подписал закон, който вкарва наказателна отговорност за разпространението на погрешна информация за активността на всички държавни органи в чужбина, съобщи ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3263
Законът към този момент е оповестен на формалния портал за правна информация.

Новата наказателна мярка е аналогична за въведената по-рано за погрешна информация за въоръжените сили на Русия. Нарушителите са застрашени от затвор от една до три години или санкция до 1,5 млн. рубли (13 788 евро по сегашен курс). Но в случай че нарушаването е осъществено посредством потребление на служебно състояние, с користни подбуди или по политически, идеологически, расови и прочие аргументи, наказването е затвор до 10 години или санкция до 5 млн. рубли (45957 евро). В случай че погрешната информация е довела до тежки последствия, присъдата е от 10 до 15 години затвор.

Путин подписа и закон, която планува административни санкции за дискредитиране на всички държавни органи на Русия в чужбина, настоящи в чужбина. Административната санкция за жители, длъжностни лица и юридически лица нараства стъпаловидно от 30 хиляди рубли (276 евро) до 500 хиляди рубли (4596 евро).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР