Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин отново заплашва с ядрени ракети

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През предизвести във вторник, че страната му ще продължи да укрепва своите военни качества, въвеждайки нови отбранителни системи, с които Руската федерация да се опълчи на всевъзможни опасности и евентуални военни закани.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6087
Една от новите придобивки на съветската войска, която посочи Путин, е новата междуконтинентална балистична ракета " Сармат ", която може да придвижва и нуклеарни бойни глави. По думите на Путин се чака тя да влезе в бойния боеприпас на страната към края на годината.

Трябва интензивно да се развиват оръжейни системи, основани на нови физически правила. Имам поради лазери, електромагнетизъм и други, уточни съветският държавен глава по време на събитие в Кремъл, представен от онлайн изданието 20minutos.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През добави още, че една от предпочитаните цели е съветските войски да се снабдят с нови оръжейни системи, които " ще дефинират бойния потенциал на армията и флота през идващите години и десетилетия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР