Президентът на Русия Владимир Путин си прави селфита с фенове,

...
Президентът на Русия Владимир Путин си прави селфита с фенове,
Коментари Харесай

Каква гражданска война в Русия?! Владимир Путин грейна като рок звезда (Прави си селфита с фенове - Снимки)

Президентът на Русия Владимир Путин си прави селфита с почитатели, върви по концерти и се държи все едно не се е наложило единствено преди дни да изпрати танкове по улиците на Москва. Президентът на страната провокира същинска нервност в Дагестан, когато се разноски измежду тълпите и даже се снима с една тийнейджърка, на инат на всички ограничения за сигурност.

 

Присъстващите са останали изумени, когато са видели президента да се разхожда измежду тълпите. Путин беше наложил жестока карантина в последните две години на ръководството си. За да се срещне с него някой, то той трябваше да се подложи на тест за Covid -19, както и да е прекарал минимум две седмици под цялостна карантина.

 

Появата на Путин измежду хората и приветствието от страна на тълпите в Дербент, провокира необикновено учудване. Още повече, че президентът единствено преди дни беше подложен на тежко тестване. Лидерът на " Вагнер " Евгений Пригожин разгласи война на Путин и потегли на поход за връщане на мира, изправяйки се против президента.  

 

Според някои, лицето е двойник на Путин и същинският президент е прикрит, надалеч от тълпите. Според други обаче, Путин е летял чак до Дагестан, с цел да си обезпечи сходно възторжено посрещане, тъй като в Москва е доста мъчно да се провежда такова. Особено в последните дни.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР