Президентът на Русия Владимир Путин ще бъде отровен.Това заяви Олексий

...
Президентът на Русия Владимир Путин ще бъде отровен.Това заяви Олексий
Коментари Харесай

Съветник на Володимир Зеленски: Владимир Путин ще бъде отровен

Президентът на Русия Владимир Путин ще бъде токсичен.

Това съобщи Олексий Арестович, консултант на украинския президент Володимир Зеленски в изявление пред журналиста, създател на изданието " Гордон ", Дмитрий Гордон, представено от организация УНИАН.

 

Приближените до съветския президент не се изричат против него, тъй като схващат, че имат благосъстоятелност и власт, единствено до момента в който той ръководи, акцентира Арестович.

Според него обстановката в обкръжението на Путин може съществено да се промени всеки миг. Русия губи войната против Украйна и всяко последващо военно проваляне на Путин може да е последното му. Източници, близки до средите в Кремъл, са сигурни, че съветските елити и военни командири няма да простят на Путин ново военно проваляне.

 

Путин е изгубил опцията да възприема причини и по тази причина с него няма да беседват, счита съветникът на Зеленски. И съпостави съветския президент с плъх, затиснат в ъгъла.
„ Мисля, че няма да има диалог с него. Най-вероятно ще бъде токсичен “, съобщи Арестович.

Още през лятото той предвижда, че краят на Путин ще бъде ужасяващ.

 

Според политолога и журналист Андрей Пионтковски, откакто съветските сили са се отдръпнали на левия бряг на Днепър и в Херсон са влезнали украинските елементи, в бункера на Владимир Путин не е останал и един човек, който да има вяра в успеха на Русия над Украйна.

 

Бившият народен представител от Държавната дума на Русия Иля Пономарев също се причисли към тази прогноза - съветският президент ще бъде погубен от личния си народ. Той счита, че ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров ще извърши „ присъдата “ на Путин.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР