Президентът на Русия Владимир Путин предупреди, че комбинацията от санкции,

...
Президентът на Русия Владимир Путин предупреди, че комбинацията от санкции,
Коментари Харесай

Санкциите и търговските пречки могат да доведат до безпрецедентна световна криза, предупреди Путин

Президентът на Русия Владимир Путин предизвести, че комбинацията от наказания, търговски спънки и липса на доверие сред страните и фирмите може да докара до невиждана международна рецесия , осведомят Агенция Франс Прес и други медии.

" Спиралата от наказания и спънки е в самото си начало, визира от ден на ден страни и компании ", акцентира Путин на годишния интернационален стопански конгрес в Санкт Петербург.

 Снимка 358687
Източник:

Той разясни, че това " може да докара до систематична рецесия, каквато светът не е виждал преди ".

Световната стопанска система е изправена пред опасност от серпантина от протекционистки ограничения, които могат да доведат до унищожителна рецесия, посочи той. Според него страните би трябвало да открият метод за попречване на сходно нещо и определяне на правила по какъв начин стопанската система би трябвало да работи.

 Снимка 358686
Източник:

Системата на многостранното съдействие, за която бяха нужни години, с цел да бъде построена, повече не може да се развива . Разбита е по доста нечовечен метод. Нарушаването на разпоредбите се трансформира в новото предписание, изложи той възгледите си.

Той смята, че не е нужна комерсиална война, а пълностоен търговски мир.

Путин изясни, че е рисково страните да се откажат от Световната комерсиална организация , защото остава основно звено в международната комерсиална система.

Световната комерсиална организация не е идеална, само че отвод от нея би означавало разрушение на салдото, счита той.

Руският водач акцентира нуждата от приемане на законни механизми за промени, които ще разрешат за отърваване от архаични правила.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР