Президентът на Русия Владимир Путин предложи на американския президент Джо

...
Президентът на Русия Владимир Путин предложи на американския президент Джо
Коментари Харесай

Путин предложи на Байдън да продължат диалога си в пряк ефир

Президентът на Русия Владимир Путин предложи на американския президент Джо Байдън да продължат полемиките, само че онлайн и обществено, съобщи ТАСС.
Путин е подготвен да разпореди на съветското външно министерство организирането на подобен диалог в директен ефир. Пред телевизия " Россия 24 " той сподели, че този диалог.
 Путин: Предстоят провокации против Русия Путин: Предстоят провокации против Русия
Руският президент Владимир Путин счита, че предстоят провокации против Русия. Това той означи пред колегиума на съветската специфична слу...
През почивните дни съветският президент желал да замине на отмора в тайгата, само че на следващия ден или в понеделник би могъл да беседва с Байдън.
" Ние сме подготвени когато и да е, което е комфортно за американската страна ", сподели съветският президент. " Бихме могли да поговорим за двустранните връзки и за стратегическата непоклатимост, за решаването на районни спорове и за други проблеми, с които се сблъсква човечеството ", добави Путин.
Тема на диалога би могла да бъде и битката с коронавирусната пандемия. " Известно е, че обстановката в Съединени американски щати не е лесна, те още са надалеч от решение на тези въпроси. У нас придвижването е по-уверено напред, има защо да поговорим, има какво да споделим ", уточни съветският президент.
По-рано Путин отговори на изявление на Байдън, в което той отговори утвърдително на въпрос дали би нарекъл съветския президент " палач ",
 Русия: Байдън оскърби жителите на нашата страна Русия: Байдън оскърби жителите на нашата страна
" Да наричаш президента Владимир Путин " палач " и да заплашваш, че " ще го накараш да си заплати " е офанзива против Русия ", съобщи ръководителят...
Последва и формалната му покана за разговор в директен ефир.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР