Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички

...
Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички
Коментари Харесай

Путин към православните християни: Честито Рождество, здраве, успех и благополучие

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православните християни и всички жители на Русия, празнуващи Рождество Христово (Коледа по остарял стил). Това оповестиха от пресслужбата на Кремъл, предава ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Поздравявам ви сърдечно с Рождество Христово. Този ярък празник ще подари милиони вярващи с наслада и вяра, ще ги приобщи към духовните извори и отческите обичаи, ще ги сплоти към непреходните християнски полезности и многовековното историческо и културно завещание на съветския народ “, се споделя в поздравлението.

„ С възприятие за надълбоко задоволство означавам плодотворната, същинска подвижническа активност на Руската православна черква и другите християнски конфесии, съдействащи за поддържането на гражданския мир и единодушието в нашата страна, развиването на междурелигиозния и междунационалния разговор. И, несъмнено, значимият им принос в укрепването на висок моралн и добродетелност в обществото, възпитанието на подрастващото потомство и решението на насъщните обществени проблеми “, означи съветският президент. Путин пожела на всички православни християни, които означават Рождество Христово, здраве, триумфи и благоденствие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР