Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за предприемането на

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за предприемането на
Коментари Харесай

Путин подписа указ за ответните мерки на Русия срещу новите санкции на Запада

Президентът на Русия Владимир Путин подписа декрет за предприемането на ответни специфични стопански ограничения по отношение на неприятелските дейности на някои непознати страни и интернационалните организации, оповестиха от пресслужбата на Кремъл.

Във връзка с недружелюбните и противоречащи на интернационалното право дейности на Съединените американски щати и включилите се към тях непознати страни и интернационалните организации, ориентирани към нелегално отнемане от благосъстоятелност и ограничение на правото им на благосъстоятелност на Руската федерация, жителите на Руската федерация и съветските юридически лица, за отбрана на националните интереси” от през днешния ден влизат в действие специфични стопански ограничения против обособени юридически и физически лица и намиращите се под техен надзор организации, се споделя в указа.

Забранява се сключването на покупко-продажби и изпълняването на задължения по отношение на задгранични физически и юридически лица, попаднали под ударите на съответните ограничаващи ограничения.

Указът не разрешава износът от Русия на първични материали и продукция в интерес на лица, които се намират под съветски наказания. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР