Президентът на Русия Владимир Путин никога не си позволява да

...
Президентът на Русия Владимир Путин никога не си позволява да
Коментари Харесай

Песков за Байдън: Руският президент никога не е падал до такова ниво - да отправя лични обиди

" Президентът на Русия Владимир Путин в никакъв случай не си разрешава да наскърбява, той в никакъв случай не слиза до такова равнище ", съобщи представителят на съветския президент Дмитрий Песков, представен от ТАСС и " Фокус ".

Той бе запитан дали би трябвало да се направи изострен коментар към американския президент Джо Байдън, който назова Владимир Путин " деспот ".

" Знаете, че нашият президент в никакъв случай не слиза до такова равнище - до равнището на персонални обиди по адрес на сътрудниците си. Той сигурно има персонално мнение за сходен жанр на изказвания и изявления. Но президентът, дублирам още един път, в никакъв случай не е слизал до такова равнище и няма да го направи ", съобщи Песков.

Според представителя на Кремъл най-важното е, че Путин е подкрепян от голямото болшинство руснаци, това е било доказано нееднократно по време на президентските избори в Руската федерация.

" През цялата си кариера като политик президентът Байдън нито един път не е получил същата поддръжка като президента Путин. Към това евентуално би трябвало да се стреми Джо Байдън ", означи Песков.

По негова оценка Байдън го чакат " доста, доста сложни избори ".

" Разбираме, че сега Съединените щати интензивно прочистват предизборната платформа от нежелани съперници. Но ние имаме своите опасения, с които ще се оправим ", заключи представителят на Кремъл.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР