Президентът на Русия Владимир Путин нарече отвратителен факта, че украинският

...
Президентът на Русия Владимир Путин нарече отвратителен факта, че украинският
Коментари Харесай

Путин: Евреинът Зеленски прикрива нацизма

Президентът на Русия Владимир Путин назова непоносим обстоятелството , че украинският водач Володимир Зеленски, който е етнически евреин , прикрива героизацията на нацизма в страната , предава ТАСС.

" Западните куратори сложиха отпред на модерна Украйна човек - етнически евреин, с еврейски корени, с еврейски генезис. И по този начин, съгласно мен, те някак прикриват такава античовешка същина, която е заложена в основата, в сърцето на актуалната украинска страна ", сподели президентът на Руската федерация пред журналиста Павел Зарубин.

" Това прави цялата обстановка извънредно отвратителна, защото един етнически евреин прикрива прославянето на нацизма и прикрива тези, които в миналото са управлявали Холокоста в Украйна и унищожаването на 1,5 милиона души ", добави Путин.

Според съветския водач това най-добре се схваща от елементарните жители на Израел. " Вижте, апелирам, какво пишат в интернет ", посъветва той. Припомняме, че се знае, че съветският президент не употребява персонално интернет, както и обществени мрежи.
 Русия форсира строителството на
Русия форсира строителството на " Силата на Сибир 2 "

Доставките на газ през газопровода за Китай ще са за най-малко 25 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР