Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от

...
Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от
Коментари Харесай

Dragonfly: Ето ги шестимата човека, които имат властта да свалят Путин

Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от власт до две години.

Това твърди вестник " Мирър ", базирайки се на прогноза, направена от компанията за разследваща и аналитична активност Dragonfly, която планува с акуратност нахлуването на Русия в Украйна на 24 февруари.

Според изчисленията на компанията Путин може да бъде свален от вътрешните кръгове на Кремъл, в случай че глобите на Запада се засилят, което би довело Русия до финансова рецесия.

В един от анализите, направен от специалистите на Dragonfly, е регистрирано, че " е доста евентуално президентът Владимир Путин до две години да не заема сегашната си позиция във властта ".

Според компанията политическото бъдеще на Путин е заложено в ръцете на тъкмо шестима души: Сергей Наришкин, началник на външната работа за разузнаване; министърът на защитата Сергей Шойгу; някогашният началник на бранш " Вътрешна сигурост " към ФСБ Александър Бортников; ръководителят на Съвета по сигурност Николай Патрушев; шефът на държавната компания " Ростек " Сергей Чемезов и олигархът Игор Сечин.

От Dragonfly считат, че боен прелом е малко евентуален, като вместо това е допустимо " група мъже в черни костюми " да влязат в Кремъл и да принудят Путин да се отдръпна, под претекста, че е болен и не може повече да извършва служебните си отговорности поради спекулациите за здравословното положение на Путин напоследък.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР