Президентът на Русия Владимир Пути проведе среща с представители на

...
Президентът на Русия Владимир Пути проведе среща с представители на
Коментари Харесай

25 млн. кибератаки по инфрастуктурата на Русия по време на Мондиала

Президентът на Русия Владимир Пути организира среща с представители на Центъра за интернационално съдействие към Междуведомствения действен щаб по застраховане сигурността на Мондиал 2018, на която приказва за проблемите по време на шампионата.

“В интервала на осъществяване на Световното състезание бяха обезвредени 25 милиона хакерски атаки и други незаконни въздействия върху съветската осведомителна инстраструктура, свързани с Мондиал 2018”, регистрира Путин.

“Хората, пристигнали в нашата страна, фактически се усещаха в сигурност, можеха умерено и удобно да се придвижват сред градовете и в цялата страна като цяло, с цел да гледат мачовете на обичаните си тимове и на стадионите, и във фензоните. В същото време нашите посетители не се сблъскаха нито с ненужни бариери, нито с непотребни ограничавания. Всички процедури, свързани със сигурността, бяха надеждни и не сътвориха непотребни неудобства. Това фактически е индикатор за вашата висококласна, модерна, включително и екипна работа”, обърна се Путин към присъстващите на срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР