Президентът на Република Сръбска в състава на Босна и Херцеговина

...
Президентът на Република Сръбска в състава на Босна и Херцеговина
Коментари Харесай

Президентът на Република Сръбска определи срещата си с Путин като успешна

Президентът на Република Сръбска в състава на Босна и Херцеговина Милорад Додик дефинира срещата и диалога си с съветския президент Владимир Путин като сполучливи и потвърждаващи партньорството с Русия, заяви съветската медия РИА Новости.

„ Разговорът ни беше доста сполучлив. Разменихме отзиви за актуалната обстановката в връзките ни, както и за настоящия районен и световен дневен ред “, сподели Додик в изявление за РИА Новости.

Той акцентира, че Русия е благонадежден сътрудник на босненската Република Сръбска и „ удостоверение за това са всички наши срещи “. „ Още един път се удостовери приятелското отношение на Владимир Владимирович Путин и Руската федерация към Република Сръбска “, означи Додик.

Президентът на Република Сръбска е на публично посещаване в Русия , като тази седмица той се срещна с съветския си сътрудник.

Додик изясни, че Република Сръбска договаря с Русия по отношение на планове за реорганизация на топлоелектрически централи и закупуване на съоръжение за работа в мини. „ Тези въпроси могат да бъдат разисквани още през юни, когато делегация на Република Сръбска ще взе участие в Международния стопански конгрес в Санкт Петербург “, уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР