Президентът на Република Корея Юн Сук-йол се оказва, че умее

...
Президентът на Република Корея Юн Сук-йол се оказва, че умее
Коментари Харесай

Южнокорейският президент пя „Американски пай“ на тържествена вечеря в Белия дом

Президентът на Република Корея Юн Сук-йол се оказва, че умее да пее добре, оповестяват международните информационни организации.
Той е посетител на Вашингтон от 24 до 30 април на първото публично държавно посещаване на южнокорейски водач в Съединени американски щати от повече от десетилетие.

В края на тържествената вечеря в Белия дом в сряда, президентът Джо Байдън , първата дама Джил Байдън, президентът Юн и брачната половинка му Ким Кеон-хи се реалокираха от Източната стая в Официалната столова за развлекателната част на вечерта, която включваше поредност от професионално изпълнени мелодии от бродуейски мюзикъли.

След като звездите на Бродуей Норм Люис, Лий Салонга и Джесика Воск изпяха няколко шлагера, в това число определени песни от „ Клетниците “ и „ Весело момиче “, Джил Байдън разгласи специфичен привет: осъществяване на шлагера „ Американски къс “ („ American Pie “), обичана ария на Юн. С това обаче концертът не завърши. Когато артистите завършиха, президентът Байдън и президентът Юн излязоха на сцената и Байдън предложения Юн, поради любовта му към песента, да я изпее самичък.

— Doug Mills (@dougmillsnyt)
Юн не се поколеба, като взе микрофона и изкара първите няколко реда на песента - на британски език и правилно, до момента в който изуменият Байдън и възхитената аудитория, измежду която беше и актрисата Анджелина Джоли , гледаха с утвърждение.

— Walter Foreman (@Walter_Foreman)

Изпълнението му провокира бурни аплодисменти от гостите и бродуейските реализатори, които към момента бяха на сцената. Байдън сподели на Юн, че „ не е имал никаква визия “, че може да пее, а по-късно му подари китара с подпис от Дон Маклийн, който е създател на песента.

Актрисата Анджелина Джоли, дуото Чип и Джоана Гейнс и олимпийската сноубордистка Клои Ким оглавиха листата на близо 200 известни персони от политиката, бизнеса, спорта и развлеченията, които бяха измежду костите, поканени на тържествената вечеря в Белия дом.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР