Президентът на Република Беларус Александър Лукашенко поздрави народа на България

...
Президентът на Република Беларус Александър Лукашенко поздрави народа на България
Коментари Харесай

Александър Лукашенко: Поздравление към народа на България с Деня на Освобождението

Президентът на Република Беларус Александър Лукашенко поздрави народа на България с националния празник – Деня на Освобождението.

«Историята на връзките сред Минск и София има повече от едно десетилетие. Традиционно другарските и партньорски контакти, учредени на доверие, в продължение на доста години сполучливо се укрепваха и допринасяха за просперитета на нашите държави», се споделя в поздравлението.

Александър Лукашенко изрази убеденост, че духовната непосредственост, благосклонността и уважението сред беларуския и българския нации ще оказват помощ с течение на времето да се възвърне градивното съдействие сред нашите страни, на първо място в комерсиалната и филантропичната сфера. «Беларуската страна е подготвена за това», акцентира Президентът на Беларус.

Александър Лукашенко пожела на българския народ мир, разцвет и благополучие.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26977Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед38800Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед102455Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед143729Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15053Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377373Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед143729Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116796Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101661Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед102455Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гето

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР