Президентът на Република България Румен Радев смени Деси Радева с

...
Президентът на Република България Румен Радев смени Деси Радева с
Коментари Харесай

Президентът Радев смени Деси с красавицата Дарина СНИМКИ

Президентът на Република България Румен Радев смени Деси Радева с Дарина Радева за театрална премиера. Държавният глава със своята огромна щерка, министърът на културата Боил Банов и заместник-кметът на Столична община доцент доктор Тодор Чобанов, приветстваха на крайници артистите от вдъхновяващия театър на младата Анастасия Събева - " Кралят Елен ", написа Канал 3.

„ Къдрокосота хубавица е запалена по театъра. Тя е част от трупата на 35 СОУ, която изнася представления у нас и в чужбина на френски език. Вероятно и това е повода президентът да избра нейната компания пред тази на втората си брачна половинка Десислава Радева.

 След бурните аплодисменти, президентското семейство не скри вълнението си и приятната изненада от работата на младите театрали, поздрави целия екип за напъните и пожела " На добър час! " на Христо Мутафчиев и на екипа на Съюза на артистите в идните събития на Салона. Представлението се състоя във връзка формалното разкриване на Софийски сценичен салон 2018.

Министърът на културата Боил Банов благодари на Христо Мутафчиев, на неговия екип и на управлението на НДК за решението Софийският сценичен салон да бъде открит в Театър " Азарян ". „ Аз го чета като явен, дебело емфатичен знак, че Националният замък на културата ще продължи стабилно да развива политики напълно в региона на българските изкуства ”, означи министърът и добави, че „ Софийски сценичен салон се трансформира в празник за всички нас, ние го чакаме всяка година, сигурен съм, че ще имаме опция да забележим доста забавни спектакли ”.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР