Президентът на Реал Мадрид изглежда се е примирил с факта,

...
Президентът на Реал Мадрид изглежда се е примирил с факта,
Коментари Харесай

Флорентино Перес се примири, че няма да успее да вземе пари за ненужните на Реал Мадрид играчи

Президентът на Реал Мадрид наподобява се е примирил с обстоятелството, че няма да може да вземе съществени трансферни суми за трима ненужни играчи в клуба. Босът е решен непременно да направи сериозна чистка през лятото, даже и да се наложи да се лиши от огромни финансови приходи, написа " АВС ".

Тримата играчи, които са на първите места в листата за преследване са Гарет Бейл, Иско и Марсело. Всеки от тях получава много огромна заплата, а в това време не влиза в проектите на треньора Зинедин Зидан.

Уелсецът сега е чартърен в Тотнъм, само че по всичко проличава, че лондончани няма да изплатят правата му и той още веднъж ще се завърне на " Сантиаго Бернабеу ". Вместо да се чуди по какъв начин да му откри нов тим, Перес е подготвен да скъса договора му. Същото важи и за Иско и Марсело, който сега към момента са в Реал, само че все по-рядко се появяват на терена и клубът търси метод да се отърве от тях.

Твърди се, че Перес към този момент се е свързал с сътрудниците на тримата футболисти, с цел да ги осведоми за решението си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР