Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви, че настоящата ситуация

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви, че настоящата ситуация
Коментари Харесай

Флорентино Перес за Суперлигата: Футболната реформа не може да чака

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес съобщи, че актуалната обстановка постанова огромни промени във футбола. Той приказва на годишната среща на членовете на клуба и загатна, че основаването на Суперлига на европейските грандове е бъдещето.

" Трябва да бъдем новаторски, да търсим формули, които да подсигурят, че футболът ще продължи да бъде атрактивен. Настоящият модел има потребност от укрепване и резултатът от пандемията го демонстрира. Има пренасищане и почитателите, които са най-важни, страдат. Има последици за играчите във формата на травми. Футболната промяна не може да чака. Трябва смяна. Европейските грандове имат милиони почитатели и ние не би трябвало да им обръщаме тил ", бе част от речта на Перес.

Florentino Pérez asegura que " para que el fútbol siga siendo el contenido más demandado hay que mejorar la competitividad y calidad "
— Diario SPORT (@sport)
" Нищо няма да е същото. Пандемията промени всичко. Направи ни по-уязвими и това включва футбола, който би трябвало да се приспособява към новото време ", добави той.

Президентът на " белите " засиха с похвали Зинедин Зидан и Серхио Рамос, като загатна, че клубът няма да прави основни промени през януари: " Вярваме в този тим да довърши сезона ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР