Президентът на най-известната верига по смесени бойни изкуства – UFC,

...
Президентът на най-известната верига по смесени бойни изкуства – UFC,
Коментари Харесай

Шефът на UFC нашамари жена си в нощен клуб

Президентът на най-известната верига по смесени бойни изкуства – UFC, Дейна Уайт се забърка в сериозен скандал по време на празненствата в новогодишната нощ. Той е бил в нощен клуб със брачната половинка си Ан, където двамата се скарали и се стигнало до замяна на плесници, оповестяват от спортния уебсайт

В обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин двойката стартира да се кара за нещо. Ан удря Дейна, който незабавно й отвръща с пестник. След това двамата не престават да си разменят удари, като останалите хора в нощния клуб не се намесват да разтърват двойката.

Двамата са женени от 1996 година, което е с 5 години по-рано от встъпването във власт на Дейна Уайт в UFC, която под негово управление предоби голяма известност и през годините в организацията са били хора като Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов.

Поведението на Уайт обаче не е изненадващо за майка му Джули, която разкрива за голям брой скандални подроности от живота на шефа на UFC.

„ Бракът му е смешка. Той спи с всички девойки на кръга. Спеше със снаха си в къщата ми, което ме вбеси. Обикновено получава всяко момиче, което пожелае. Той и жена му се карат от самото начало. На медения им месец тя му посини окото. Трудно ми е да схвана по какъв начин с повишаването на известността на UFC индивидът, който познавах, се промени толкоз доста и стана себелюбив, нахален и нечовечен “, съобщи тя.

Тя приказва и за евентуалните аргументи за сходно държание от Уайт: „ От същински другар и добър наследник, Дан се трансформира в злопаметен тиранин, който не изпитва ни минимум скрупули за метода, по който се отнася с хората. Баба му, която живееше с нас в Лас Вегас, го караше на учебно заведение и му готвеше, изживя последните 40 години от живота си в каравана във Флорида. Той не си мръдна пръста, с цел да се увери, че е добре и има ли потребност от нещо на нейната възраст “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР