Президентът на Насер Ал-Хелаифи беше излключително щастлив след победата с

...
Президентът на Насер Ал-Хелаифи беше излключително щастлив след победата с
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Мечтата е близо

Президентът на Насер Ал-Хелаифи беше излключително благополучен след успеха с 3:0 над и класирането за финала на Шампионската лига. Той е сигурен, че тимът му има сили да вдигне трофея за първи път в историята си.

" Това е историческа вечер. За първи път сме на край в Шампиионската лига. Футболистите направиха превъзходен мач, освен това против сложен противник. Гордея се с треньорското управление. Изиграхме огромни мачове в доста комплициран интервал. Сега ни следва край. Това е сън, който желая да продължи. Не знам какво друго да кажа, чувството е необикновено ", показа разчувстваният необут на ПСЖ.

" Знаете, че за мен почитателите са доста значими. Днес тях ги няма, само че усещахме поддръжката им. Отдавна чакахме довечера и тази победа - тя е за всичките ни последователи. Голямата ни фантазия е Шампионската лига и в този момент сме покрай нея ", продължи Ал-Хелаифи.

" Казах на момчетата, че бяха брилянтни, само че не би трябвало да стопират дотук. Искаме да спечелим финала. Няма да приказвам за резултат, само че футболистите ще дадат всичко от себе си. Много се гордея с тях ", добави президентът на френския гранд. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 18 август  Ред Бул Лайпциг 0:3краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР