Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че отдавна е

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че отдавна е
Коментари Харесай

Де Лаурентис коментира един от вариантите за нов треньор, след като предложи договор на друг наставник

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че от дълго време е последовател на Винченцо Италиано, само че акцентира, че младият експерт към този момент работи в огромен италиански тим. Именно наставникът на Фиорентина е измежду най-спряганите заместници на Лучано Спалети след предстоящата му разлъка с “партенопеите ”.

“Винаги съм бил обожател на Италиано. Толкова доста, че когато ме победи преди четири години (със Специя - б.р.), отидох в съблекалнята, с цел да го поздравя. Помня по какъв начин някои хора тогава ми споделиха: “Как по този начин отиваш и правиш похвали на Италиано? Това не се прави ”. Как да не го направиш, щом индивидът си го е заслужил? На въпроса дали Италиано е подготвен за  огромен клуб, бих дал отговор, че Фиорентина към този момент е подобен. За страдание, в Италия по принцип си мислим, че единствено четири-пет тима са огромни, а другите са “по-малките сестри ”. Това обаче не е правилно. Фиорентина има славни обичаи и голяма почитател база. Да не приказваме за Флоренция, където съм снимал толкоз доста филми. На първо място е неаполитанската кухня, на второ е тосканската ”, разяснява пред SportMediaset Де Лаурентис, който даде обещание, че на 4 юни тимът ще чества дружно със своите почитатели на “Диего Армандо Марадона ” първото си Скудето от 33 години насам.

Междувременно, съгласно “Кориере дело спорт ” шефът на неаполитанците към този момент е отправил оферта към Луис Енрике за двугодишен контракт на стойност 10 млн. евро, като клубът ще се възползва от локалното предписание за данъчно облекчение за задгранични служащи. Доскорошният селекционер на Испания е любимец за правоприемник на Спалети, откакто Антонио Конте е отказал предлагането, което е получил от новия италиански първенец.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР