Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис говори за възможността да

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис говори за възможността да
Коментари Харесай

Де Лаурентис: Ибрахимович в Наполи? Това зависи от него

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис приказва за опцията да притегли нападателя на ЛА Галакси Златан Ибрахимович. Преди няколко дни голмайсторът даде изявление пред “Гадзета дело спорт”, в което призна, че би облякъл фланелката на “партенопеите”. Договорът му с американския тим изтича в края на тази година.

“Преди всичко той ми е другар. В Лос Анджелис се срещнах с него не като с футболист, а като с естествен човек, защото бяхме отседнали в еднакъв хотил и прекарахме няколко изключителни дни дружно. Поканих го на вечеря с жена му и техните доста общителни деца, като си изкарахме една невероятна вечер. На терена го виждаш по един метод, само че отвън него той е напълно друг човек. Той е по-скоро мое предпочитание, в сравнение с концепция, само че всичко зависи от него. От няколко месеца се приказва за това”, съобщи Де Лаурентис пред TV Luna.

Aurelio De Laurentiis hints Zlatan Ibrahimovic could join #Napoli in January. “He’s a desire of mine, but it depends on him...” https://t.co/aLRptjKnUM #LAGalaxy #MLS pic.twitter.com/zql4625Dkt
— footballitalia (@footballitalia) 23 октомври 2019 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР