Президентът на Мексико Лопес Обрадор заяви, че е готов да

...
Президентът на Мексико Лопес Обрадор заяви, че е готов да
Коментари Харесай

Мексико ще ваксинира нелегалните имигранти

Президентът на Мексико Лопес Обрадор съобщи, че е подготвен да даде коронавирусни на незаконните мигранти, откакто губернаторът на американския щат Небраска сподели, че евентуално те няма да се имунизират заради имиграционния им статус, предава Reuters.
„ Това е универсално право. Бихме го създали ”, съобщи президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор на постоянна държавна конференция, когато беше запитан дали Мексико ще имунизира мигранти без документи в Съединени американски щати беше запитан дали Мексико ще имунизира мигранти без документи в Съединени американски щати, доста от които са мексикански жители.
Той не посочи по какъв начин държавното управление му ще извърши подобен проект или кои мигранти има поради Коментарите във вторник по отношение на служащи в месопреработвателните фабрики в Небраска от губернатора на щата Пит Рикетс, член на Републиканската партия на президента Доналд Тръмп, провокираха рецензии от страна на здравните експерти и бранителите на мигрантите, съобщи организация Фокус.
 Мексиканският президент предложи политическо леговище на Джулиан Асанж Мексиканският президент предложи политическо леговище на Джулиан Асанж
Президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор предложи по време на нормалната си утринна конференция политическо леговище на о...
„ Предполага се, че сте законно пребиваващ в страната, с цел да можете да работите в тези фабрики, тъй че не чакам незаконните имигранти да бъдат част от тази имунизационна стратегия “, сподели Рикетс на брифинг за ковид.
Базираният във Вашингтон институт за миграционна политика пресмята, че 14% от работещите в месокомбината в Небраска нямат законен имиграционен статус.
Най-големите огнища на COVID-19 избухнаха точно в месопреработвателните предприятия в Съединени американски щати напролет, като спомогнаха за разпространяването на вируса в близките селски региони на Америка, където са съсредоточени тези предприятия.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР