Президентът на Международната федерация по кану-каяк (ICF) Томас Кониецко говори

...
Президентът на Международната федерация по кану-каяк (ICF) Томас Кониецко говори
Коментари Харесай

Президентът на Международната федерация по кану-каяк: Удоволствие е да бъдем в Пловдив

Президентът на Международната федерация по кану-каяк (ICF) Томас Кониецко приказва за приключилото международното състезание по кану-каяк за младежи до 23 година, юноши и девойки в Пловдив и за бъдещите огромни събития в страната.

Германецът отличи уредниците на събитието.

" Кану-каякът е един от най-популярните спортове във вашата страна, в България. Ако погледнем в историята, доста страхотни спортисти са печелили медали за България на най-големите конгреси, тъй че тази последователност е разумна. Българската федерация по кану-каяк също провежда огромни събития от календара на Международната федерация по кану-каяк и би трябвало да споделя, че всички наши спортисти обичат гребния канал в Пловдив поради равните условия за всички състезатели. И въпреки да се постанова тук да се борим с жегата, спортистите се любуват да се състезават в Пловдив. Не единствено поради положителните условия, поради справедливите условия за всеки, само че и тъй като могат да се доверят изцяло на уредниците, че ще подсигурят допустимо най-хубавото професионално равнище за нашите спортисти в Пловдив ", съобщи президентът на ICF.

Всички ще се завърнат още веднъж в България и в Пловдив през 2027 година, откакто страната още веднъж получи доверието да провежда най-голямото като бройка международно състезание - за младежи до 23 година, юноши и девойки.

" Надявам се, че и аз ще се завърна тук. Предстоят избори в Международната финала преди този момент - тази есен. Но през идната година имаме друго огромно събитие в България - международното състезание по драконови лодки в Русе, а през 2027 година се надявам, че всички ние още веднъж ще се завърнем и ще се любуваме на ново ужасно събитие в Пловдив, България. Казвам го от името на нашите състезатели и нашите публични лица: Винаги е наслаждение да бъдем в Пловдив и да се любуваме на българското гостолюбие ", приключи Томас Кониецко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР