Президентът на Международната федерация по гребане (World Rowing) Жан-Кристоф Ролан

...
Президентът на Международната федерация по гребане (World Rowing) Жан-Кристоф Ролан
Коментари Харесай

Президентът на Световното гребане Жан-Кристоф Ролан: Нов голям успех за Пловдив!

Президентът на Международната федерация по гребане (World Rowing) Жан-Кристоф Ролан похвали Пловдив и българския учредителен комитет за фантастичното Световно състезание, на което състезателите са имали оптимално положителни условия да покажат най-хубавите си резултати.
Прочетете още
" Нов огромен триумф за Пловдив и Световното състезание. Много сме удовлетворени от това издание на Световното състезание до 23 години в Пловдив - голям триумф, превъзходен български учредителен комитет и съм сигурен, че състезателите са били в положение да се показват на най-високото си допустимо равнище. Точно това е съществена наша цел в Международната федерация, и тук, в Пловдив, ние имаме всичко, с цел да осъществим тази цел - отлични уреди, отлична среда. И по тази причина съм благополучен да кажа, че Пловдив означи следващ огромен триумф.

Шефът на Световното гребане изрази вяра, че ще види прогрес и по реализацията на успоредния канал за връщане и загряване на лодките, което ще направи фантастичната гребна база в Пловдив още по-добра и на най-високото допустимо равнище.

" Очаквам с неспокойствие да видя прогрес по отношение на втория, паралелен канал в Пловдив, тъй като вие имате фантастично оборудване. Такъв канал за връщане и загряване на лодките ще направи нещата още по-добри. Съоръжението ви ще стане в действителност на най-високото допустимо равнище. Да, това в действителност е дълготраен план. Първоначално беше планувано да е подготвен за Световното състезание през 2018 година Продължавам да се надявам, че в името на бъдещето, в името на България и в името на Пловдив този план ще се осъществя ", съобщи Жан-Кристоф Ролан.

Ролан похвали спортистите, взели участие на шампионата в Пловдив, и предвижда, че част от тях ще бъдат и участници, а може би и измежду медалистите на идните Олимпийски игри.

" Видяхме идващото потомство. Някои от тези състезатели ще бъдат в Париж и в Лос Анджелис през 2028. Пожелавам им да се показват добре. Да бъдат на Световното състезание в Пловдив, беше голям опит за тях - този шампионат е огромна стъпка в тяхната спортна кариера ", сподели президентът на Международната федерация по гребане.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР