Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) Жан Тод направи

...
Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) Жан Тод направи
Коментари Харесай

Шумахер продължава битката, но никога няма да се възстанови напълно

Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) Жан Тод направи тъжни разкрития за положението на неговия добър другар Михаел Шумахер. Според прогнозата на французина именитият играч от Формула 1 в никакъв случай няма да се възвърне изцяло след ски случая в Алпите, предадe gong.bg.

През 2013 година 7-кратният международен първенец претърпя грубо рухване върху прикрит под снега камък по време на ски втурване и това докара до съществени черепно-мозъчни контузии. Той беше незабавно опериран в локална болница и дълго време бе в кома. Междувременно фамилията му доста ограничи потока на информация към общественото пространство.

От известно време Шумахер се възвръща в своя дом край Женевското езеро, където доста малко хора като Тод получават опция персонално да се виждат с 50-годишния някогашен водач.

Французинът продължава да посещава Шуми при всяка комфортна опция, а предходната седмица беше специфичен посетител на Фестивала по скорост „ Гуудууд ” в Западен Съсекс, Англия, където беше отдадена специфична респект на Пилето.

„ Неговото семейство се бори също толкоз, колкото и той, само че нашето другарство в никакъв случай не може да бъде същото, каквото беше преди ”, съобщи Тод пред вестник „ Експрес ”. „ Просто тъй като към този момент я няма същата връзка като преди. ”

„ Мога само да споделя, че фамилията на Шумахер поставя положителни грижи за него и той продължава с борбата ”, добави французинът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР