Президентът на Марсилия Жак-Анри Ейро е бил видимо бесен и

...
Президентът на Марсилия Жак-Анри Ейро е бил видимо бесен и
Коментари Харесай

Президентът на Марсилия към футболистите: Играхте като боклуци

Президентът на Марсилия Жак-Анри Ейро е бил очевидно гневен и е вдигнал скандал на играчите на тима след шокиращата домакинска загуба с 1:2 от опашкаря Ним. Това твърди RMC Sport, базирайки се на неизвестен футболист на отбора.

" Той ни сподели, че представянето ни в мача е било тъпо, че сме играли като отпадъци, че сме били надиграни от последния в Лига 1 и че не сме посочили никакво предпочитание. Президентът беше гневен. Заяви ни, че не сме почтени за тази фланелка и че не сме посочили почитание към почитателите. Също по този начин, в случай че стадионът е бил цялостен, ние нямало да се приберем у дома най-малко до 03:00 часа през нощта ", споделя играчът. " Жак-Анри се успокои най-после и ни изясни, че с двата ни мача пасив по отношение на останалите, ние към момента сме в борбата за купата, само че помоли играчите да се погледнат в огледалото. Нормално е по-късно, което видяхме през вчерашния ден ", прибавя член на треньорския щаб, също останал неназован.

Marseille President Eyraud launched Sunday morning rant at squad following defeat to Nîmes, telling them that not a single player was good enough for a top European club & that if foreign players don't learn French quickly, they'll be sold in summer. (RMC)

— Get French Football News (@GFFN)
Ейро допълнил, че има прекалено много футболисти в състава, които имат прекомерно високо мнение за себе си, че нито един от тях не е на нужното равнище, с цел да играе за топ клуб в Европа, и че всички би трябвало да са твърдо стъпили на земята. Той употребявал опцията, с цел да сложи два ултиматума пред възпитаниците на Андре Вилаш-Боаш. Първият бил към футболистите с изтичащи контракти. Те разполагали с 48 часа с цел да потвърдят пред наставниа и спортния шеф своя професионализъм в оставащите мачове. В противоположен случай, те ще имат 13 дни, с цел да си намерят нов тим още в този момент и да се откажат от Марсилия. Вторият ултиметум бил към чужденците в отбора - да научат френския език или да изоставен " Велодром " през лятото.

Napoli sport director Giuntoli to Sky Sport: “Arkadiusz Milik to OM? We’re in talks and we’ll decide soon”. Last bid from OM: €8m + €3m add ons, loan with obligation to buy. Negotiations on.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР