Президентът на Марсилия Жак-Анри Ейро е бил видимо бесен и

...
Президентът на Марсилия Жак-Анри Ейро е бил видимо бесен и
Коментари Харесай

Президентът на Марсилия към играчите: Играхте като боклуци

Президентът на Марсилия Жак-Анри Ейро е бил очевидно гневен и е вдигнал скандал на играчите на тима след шокиращата домакинска загуба с 1:2 от опашкаря Ним. Това твърди RMC Sport, базирайки се на неизвестен футболист на отбора.

" Той ни сподели, че представянето ни в мача е било тъпо, че сме играли като отпадъци, че сме били надиграни от последния в Лига 1 и че не сме посочили никакво предпочитание. Президентът беше гневен. Заяви ни, че не сме почтени за тази фланелка и че не сме посочили почитание към почитателите. Също по този начин, в случай че стадионът е бил цялостен, ние нямало да се приберем у дома най-малко до 03:00 часа през нощта ", споделя играчът. " Жак-Анри се успокои най-после и ни изясни, че с двата ни мача пасив по отношение на останалите, ние към момента сме в борбата за купата, само че помоли играчите да се погледнат в огледалото. Нормално е по-късно, което видяхме през вчерашния ден ", прибавя член на треньорския щаб, също останал неназован.

Ейро допълнил, че има прекалено много футболисти в състава, които имат прекомерно високо мнение за себе си, че нито един от тях не е на нужното равнище, с цел да играе за топ клуб в Европа, и че всички би трябвало да са твърдо стъпили на земята. Той употребявал опцията, с цел да сложи два ултиматума пред възпитаниците на Андре Вилаш-Боаш. Първият бил към футболистите с изтичащи контракти. Те разполагали с 48 часа с цел да потвърдят пред наставниа и спортния шеф своя професионализъм в оставащите мачове. В противоположен случай, те ще имат 13 дни, с цел да си намерят нов тим още в този момент и да се откажат от Марсилия. Вторият ултиметум бил към чужденците в отбора - да научат френския език или да изоставен " Велодром " през лятото.

Междувременно, Фабрицио Романо разкри, че последната оферта на ОМ към Наполи за нападателя Аркадиуш Милик е била за наем със наложителна алтернатива за откупуването му в размер на 8+3 млн. евро. Спортният шеф на " партенопеите " Кристиано Джунтоли удостовери пред " Скай Спорт Италия ", че управлението води диалози с поляка за възможното му бъдеще надалеч от клуба.
Лига 1 20 кръг, събота 16 януари  Марсилия 1:2краен резулат  Ним
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР