Президентът на Марица Христо Христов съобщи, че срещата на кандидата

...
Президентът на Марица Христо Христов съобщи, че срещата на кандидата
Коментари Харесай

Христо Христов отрече за обща кандидатура с Бербатов, но приветства Крушарски

Президентът на Марица Христо Христов заяви, че срещата на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов с представители на клубове от района на стадиона под комина на Захарната фабрика в Пловдив няма нищо общо с неговото кандидатиране за шефския пост в родния футбол. Освен това босът разкри, че се надява в действителност притежателят на Локомотив Пловдив Христо Крушарски да бъде един от кандидатите за горещото място в Българския футболен съюз.

"От щаба на Димитър Бербатов помолиха тази среща да е на нашия стадион и незабавно се съгласих. Това обаче не значи обща кандидатура, взаимна активност или сходно нещо. Аз разгласих много по-отдавна кандидатурата си и имам свои хрумвания. Ще поздравявам Бербатов с добре пристигнал в родния стадион на Христо Стоичков и толкоз. Лично аз се съгласих той да организира тази среща тук и поради това, че е срещу статуквото в българския футбол и за тотална смяна. Това е нещото, което ни сплотява. Засега ", показа пред "Марица " Христо Христов.

Относно възможната кандидатура на сътрудника си от Локомотив Христо Крушарски, Христов сподели следното:

"Приветствам оповестеното желание на господин Крушарски. С интерес ще проследявам дали той ще се кандидатира. Надявам се, да го направи. Той реализира доста в Локомотив и сподели, че може да работи за футбола ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР