Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще дари 2000 седалки

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще дари 2000 седалки
Коментари Харесай

Крушарски дарява хиляди седалки за стадиона в Лом

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще подари 2000 седалки за трибуната на градския стадион в Лом. Те ще бъдат инсталирани на мястото на сегашните дървени седалки, оповестява Plovdivnews.

"Впечатлен съм от възобновяване на стадиона в Лом, видях по какъв начин с малко средства, само че с доста обич и възторг една порутена постройка и една разорана равнища са превърнати от вашия кмет в едно доста обичайно спортно оборудване, което ще продължи да се доизгражда ", показа той.

"Впечатлен съм и от обновяването на спортната зала "Балканиада ", а с лекар Гаврилов, с народния представител Ирена Димова и сътрудника Даниел Пеев обсъдихме и по какъв начин да бъде възобновен плувният басейн, който е много тъжна панорама. С каквото мога ще оказвам помощ, щом се работи с мисъл за децата и младежите на град като Лом. А на ФК Левски 2020 и неговия президент Гаврил Гаврилов - Гаро поисквам положително показване във Втора професионална лига, където безспорно на подобен добре построен клуб му е мястото още в този момент ", добави предприемачът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР